fbpx

KOM Å PRØV EXOLO UNDER ÅPEN UKE

Har du lyst å teste hva slags gruppetimer Exolo har å tilby? Eller er du mer interessert i å prøve vårt treningsstudio? Da anbefaler vi at du kommer innom i uke 37 og/eller 38!

  • I uke 37 + 38 kan du være med på så mange gruppetimer og egentreninger du ønsker. Grunnet koronarestriksjoner er det fortsatt begrensede plasser, så her er det lurt å ta kontakt tidlig for å sikre seg plass.
  • All trening må avtales/bookes på forhånd, og treningen må skje innenfor bemannede åpningstider (se tidspunkt nederst på siden).
  • Smittevernreglene gjelder fortsatt: Alt utstyr som er brukt må vaskes. Bruk håndduk under trening og ha fokus på god håndhygiene.

Gjerne få med deg venner, familie eller kollegaer, og send oss en epost på post@exolo.no for å booke deg/dere plass :-)

Akkurat nå har vi kampanje på medlemskap hvor du kan melde deg inn og få 1 måned gratis :-)
Nysgjerrig på hvilke medlemskap vi har å tilby? Ta en titt HER.

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning
Faglig kompetente Personlig trenere

Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.Exolo

Exolo

Book time