fbpx

Åpent hus!

Torsdag 20. september til Søndag 30.september har vi åpent hus på Exolo. Da ønsker vi alle - både medlemmer og ikke-medlemmer - velkommen til å trene hos oss helt gratis!

Vi inviterer til åpent hus og håper så mange som mulig vil komme å prøve treningssenteret vårt, så ta med deg venner, familie og kollegaer!

Du som ikke er medlem kan ringe oss på 776 56 600 eller sende oss en e-post til post@exolo.no for timebooking. Hvis du ønsker egentrening i vårt flotte styrketreningsrom må du komme når vi har bemannet resepsjon*.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

Åpningstider for bemannet resepsjon:
Mandag/Onsdag 09.00-14.00 og 16.00-21.00
Tirsdag/Torsdag 07.00-12.00 og 16.00-21.00
Fredag 15:30-18:00
Lørdag 09.00-13:00
Søndag 16:00-19:00

*Du må være over 18 år for å kunne få en prøvetime alene i studioet vårt.
*Øvrig aldersgrense på EXOLO er 15 år.
*Gratis trening i åpen uke gjelder kun for deg som har adresse i Tromsø.

 


EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, sykkelsal og to stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

  • Entusiastiske og kompetente instruktører
  • Gruppetrening i sal
  • Gruppetimer på sykkel
  • Individuell trening og treningsveiledning med oppfølging etter behov
  • Personlig trenere
  • Kostholdsveiledere
  • Bedriftstimer
    Exolo utformer bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.
  • Prøvetime til alle som ønsker dette og som er helt uforpliktende og gratis.

Som medlem på Exolo har du også tilgang til et eget medlemskort i form av en Wellness-nøkkel som i tillegg til å fungere som lås på garderobeskapene er din personlige treningsdagbok. I denne treningsdagboken registreres en oversikt over all trening du gjør på Exolo. Som medlem vil du få utarbeidet et personlig treningsprogram sammen med din veileder. Øvelsene kan også vises som en liten filmsnutt, slik at du kan være trygg på at du gjør treningsprogrammet riktig. Her kan du også legge inn dine egne treningsprogram og all aktivitet du gjør utenfor ExoloExolo

Exolo

Book time