fbpx

25 % rabatt på PT

I februar får du 25 % rabatt på PT-timer hos PT Linda og Maiken!

Tilbudet gjelder til og med 28.02.2017.

En personlig trener hjelper deg å nå dine mål ved treningen, enten det er å bli sterkere, gå ned/opp i vekt eller få en bedre utholdenhet. I tillegg vil en personlig trener kunne gi deg gode ernærings- og kostholdsråd samt hjelpe deg å minske risikoen for skader under trening. Lær mer om trening, få mer overskudd, motivasjon for å trene, bedre resultat og raskere fremgang!

For å benytte deg av tilbudet kan du henvende deg til resepsjonen, eller kontakte Linda eller Maiken direkte. Les mer om PT på EXOLO her.

Rabatterte priser:

  • 5 timer: kr 2475,- (ordinær pris kr 3300,-)
  • 12 timer kr 4950,- (ordinær pris kr 6600,-)
  • 25 timer kr 9375,- (ordinær pris kr 12 500,-)

Linda Carlsengen

lindacarlsengen@yahoo.com    954 60 487

Utdanning
  • Personlig trener, Akademiet for Personlig Trening 2017

Jeg er nyutdannet Personlig Trener via Akademiet for Personlig Trening, og jeg brenner for at fysisk aktivitet skal være en del av hverdagen, og å hjelpe andre til å lykkes med treningen sin.

Mitt mål er at trening skal være enkelt og gjennomførbart, samt morsom og effektiv!

Med 20 års erfaring som trofast medlem på treningsenter har jeg god og bred erfaring både innen ulike gruppetimer og med styrketrening.

Med min bakgrunn og kompetanse kan jeg hjelpe deg med å tilpasse treningen etter dine ønsker og mål, som på sikt også vil gi deg riktig innlæring av teknikk, mestring og treningsglede, slik at vi sammen når målene dine.

Kontakt meg og du vil få en bedre og sterkere hverdag!

Maiken Adolfsen

maiken.adolfsen@gmail.com    482 14 515

Utdanning
  • Personlig trener, Active Education 2016
  • Bachelor i ernæringsfysiologi, Bjørknes Høyskole 2016

Jeg er nyutdannet personlig trener gjennom Active Education. I Juni 2016 fullførte jeg også sin bachelor i ernæringsfysiologi. Jeg har jobbet på senteret i ett år allerede og skal nå tre inn i rollen som PT og kostveileder.

Trenger du mer informasjon om for eksempel kosthold for eldre eller barn, livsstilssykdommer, kosthold for gravide eller for deg som prøver å bli gravid, for deg som trener, eller for deg som bare vil oppnå et generelt sunnere kosthold? Da kan jeg hjelpe deg å nå dine mål!

Som PT vil hovedfokuset ligge på å nå målet sammen, om det er å gå ned i vekt, trene for generell helse, få større mestring i hverdagen eller bare sjekke teknikken. Jeg har størst erfaring med styrketrening og det er denne treningsformen jeg har størst fokus på og brenner mest for. Samtidig er jeg veldig opptatt av å variere trening og legger opp det løpet som passer dine mål best. Med min kompetanse vil jeg gi deg en positiv, kunnskapsrik og energirik treningsopplevelse.Exolo

Exolo

Book time