fbpx

START HØSTEN PÅ EXOLO

Meld deg inn innen 30.september og få 1 MND GRATIS trening!

Ved innmelding velger du medlemskap MED gruppetrening (525,- i mnd), eller medlemskap UTEN gruppetrening (425,- i mnd), som trår i kraft etter 1 mnd med gratis trening.

 

  • Medlemskapet er bindende fra start, og har i tillegg 12 måneders betalende bindingstid. Ønsker du å gå over på et av våre andre medlemskap etter 1 mnd gratis kan du ta kontakt via epost: post@exolo.no.
  • Du forhåndsbetaler hver måned, og vil derfor motta faktura i gratismåneden som er betaling for neste måned.
  • Exolonøkkelen er ikke inkludert i prisen, men kjøpes separat. Exolonøkkelen gir tilgang til senteret alle dager, hele året kl. 06:00 – 00:00. I tillegg kan Exolonøkkelen brukes til låsing av skap og til loggføring av trening i vårt treningsstudio.
  • Exolo tilbyr gratis veiledningstime på styrke-apparater til alle som tegner et 12 mnd medlemskap. Ta kontakt ved innmelding dersom dette er av interesse.
  • Smittevernreglene gjelder fortsatt: All trening, både gruppetrening og egentrening i studio må bookes på forhånd. Alt utstyr som er brukt må vaskes. Bruk håndduk under trening og ha fokus på god håndhygiene.

 Klikk her for å bli medlem!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning
Faglig kompetente Personlig trenere

Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Lyst å prøve Exolo først?
Vi tilbyr 1 gratis prøvetime til de som ønsker det :-)
Send oss en epost om prøvetime til post@exolo.no
Obs. gjelder for de som har bostedsadresse i TromsøExolo

Exolo

Book time