fbpx

Medlemsfordeler

Vi på EXOLO jobber hele tiden for at våre medlemmer skal trives og ha det bra! Vi har derfor gode medlemsfordeler å tilby, men jobber hele tiden med å skaffe flere.

Medlemsbevis

Flere av våre samarbeidspartnere krever at du viser et bevis på ditt medlemskap på EXOLO for å kunne benytte deg av medlemsfordelene. Din Wellness-nøkkel er ditt medlemsbevis, men hvis du henvender deg til resepsjonen kan du også få et få et kort som beviser ditt medlemskap.

Medlemsrabatter

Torshov Sport Tromsø

Torshov Sport Tromsø tilby EXOLO-medlemmer 15 % rabatt på klær og sko. Du kan også få gratis fotanalyse, slik at du finner den skoen som er perfekt for deg! Du finner Torshov Sport i Heiloveien 6.Se kart her

De 4 ROSER

De 4 Roser Tromsø gir deg 20 % rabatt på sin cafemeny når du viser fram EXOLO-nøkkelen din! Kjøkkenet har åpent 10.00-22.00 mandag-lørdag. Du finner dem i Grønnegata 38/46 (Karl Johan-bygget). www.de4roser.noBenoni og Rosa

Meld deg inn i EXOLO-klubben og opparbeid deg poeng som du kan benytte deg av ved å ta ut produkt fra Sebastian. Stikk innom frisørsalongen Benoni & Rosa på Strandtorget 1.


Exolo

Exolo

Book time