Site icon Exolo

Exolo har bursdag!

Vi har krydret timeplanen med flere godbiter, og du kan booke deg på timene på nett. Ønsker du hjelp til å booke deg på flere timer kan dette gjøres i resepsjonen innenfor bemannede åpningstider, evt sende mail til post@exolo.no.

Vi starter feiringen allerede på fredagen der du nå i tillegg til SykkelIntervall finner StepStyrke kl 16:30.

Lørdagen finner du først HiiT 45 (high intensity interval training), deretter går sykkel/styrke som normalt, så får du muligheten til å danse sammen med både Lill-Jorid, Linn OG Karin!

Vil du heller være med på sykkel-maraton? Vi kjører tre sykkel timer på rad, hver av timene er 40 minutter lang med 5 minutter pause mellom. Du velger selv om du vil være med på en, to eller tre timer, så om du ønsker kan du være med og sykle i 130 minutter!

Vi har også åpent hus på fredagen og lørdagen, og da kan du ta med deg venner, familie og kolleger på så mange timer de ønsker å prøve. Det kan være lurt å kontakte oss i resepsjonen på forhånd for å sikre seg plass på timene. Det vil også være mulig å prøve egentrening innenfor våre bemannede åpningstider.

Bursdagsfesten på lørdagskvelden starter kl 19:00, da byr vi på velkomstdrink og pizza. Vi blir å bygge bar av stepkasser hvor det vil være mulig å kjøpe drikke utover kvelden.

Book deg på festen allerede nå ved å sende oss en melding via Facebook, sende mail til post@exolo.no eller ta kontakt med oss i resepsjonen. Selve bursdagsfesten på kvelden er kun åpen for medlemmer og ansatte.

Vi håper så mange som mulig av dere har lyst å være med å feire det lille senteret med det store hjertet!