fbpx

Kursleder Ragnhild Lindberg

Hvorfor begynte du på Grete Roede kurs?
– Min egen vekt og mat har alltid vært en greie for meg – jeg har alltid hatt noen kilo ekstra. Jeg visste det godt, men ante ikke hva jeg skulle gjøre med det. Da jeg fikk muligheten til å delta på kurs tenkte jeg at det var en fin mulighet å lære mer om kosthold og mat. Jeg var veldig skeptisk i starten, men det har fungert og jeg har til nå gått ned 25 kg.

Hvilke forventninger hadde du til kurset?
– Jeg gikk inn med en stor dose skepsis og var slettes ikke sikker på om dette kom til å fungere for meg. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg måtte gå inn med åpent sinn og følge de råd som ble gitt. Det viste seg å fungere og ga meg også masse motivasjon til å fortsette.

Hva har du lært på kursene?
– At det handler om langsiktige prosesser og at alt henger sammen med alt. Jeg har lært masse om meg selv og fått en helt ny bevissthet rundt hva kroppen min trenger, hva jeg putter i meg og når. Gruppa har vært uvurderlige diskusjonspartnere, og de har fått meg til å innse at de aller fleste av oss har de samme utfordringene. Jeg har også lært masse om trening, søvn, smarte valg mv.

Hva har vært mest utfordrende?
– Å stole på at metoden fungerer selv om vekten innimellom ikke har gjenspeilet siste ukes innsats.

Hva overrasket deg mest?
– Hvor mye man kan spise og må spise! Men ikke minst at metoden fungerer og at den fokuserer på så mange flere aspekter enn bare mat, kosthold og kalorier. Jeg ble også overrasket over hvor lite justeringer som egentlig skulle til. Jeg har beholdt mange av de gode vanene mine samtidig som jeg har fått mange nye.

Hvorfor vil du anbefale Roedemetoden til andre?
– Fordi det er lærerikt og spennende. Roedemetoden er et enkelt verktøy som passer for alle, uansett hvor stort eller lite målet måtte være. Jeg tror alle har noe å lære i forhold til egne vaner og valg.

Hvis du har lyst å delta på et Roede-kurs har du nå muligheten! Både Ragnhild og Lill-Jorid starter med nye kurs i uke 43 og du kan melde deg på via Grete Roede sine nettsider. 

Exolo

Exolo

Book time