fbpx

INSTRUKTØR STIG OLE

Folk

Stig Ole er den blide morgenfuglen vår, som hver tirsdag klokken 06:45 er klar til å sykle i gang dagen. Full av energi, med et stort smil og glimt i øye hjelper han deg til å prestere det beste du kan i spinningsalen.

Til vanlig jobber Stig Ole som rådgiver innen personaladministrasjon på UNN. Han ønsket seg en utfordring og ble derfor instruktør, noe han er veldig glad for da han synes det er kjempe gøy. Som instruktør gir han klare beskjeder, da han ønsker alt skal være tydelig og enkelt for alle. Da Stig Ole kom til oss som instruktør på senhøsten i 2015, hadde han allerede god erfaring med å trene andre. Han har vært trener i både håndball og basket, samt selv spilt på all norsk nivå. Stig Ole har også spilt fotball og de siste fem årene vært aktiv syklist. Han er som mange andre på huset også medlem av sykkelteamet TJ. Vi lurer på om det er noen sport denne mannen ikke har prøvd seg på?

Er det for tidlig for deg å sykle før klokken 07:00 en hverdag, men du vil gjerne spinne med Stig Ole? Ingen problem, han har også timer på onsdagsettermiddager og stiller ellers ivrig opp som vikar når noen andre trenger hjelp. Det setter vi alle stor pris på.

      10 kjappe spørsmål:

 1. Kallenavn:
  Da jeg hadde svensk håndballtrener ble jeg kalt «Stikkan»
 2. Når (og hvor) er du i ditt rette element?
  Generelt når jeg er i aktivitet. En stor favoritt er på sykkelen i Italia.
 3. Beste trenings låt?
  Akkurat nå er det Coldplay med Adventure Of A Lifetime.
 4. Tre ting du ville tatt med på en øde øy?
  Fyrstikk, kniv og ei hengekøye.
 5. Morsomste treningsminne?
  Må ha vært da jeg trente håndball og all oppvarminga med lek. Bokstaveligtalt lek. Har også mange gode minner fra Mallorca på sykkel med TJ-gjengen.
 6. Hvilken superkraft ville du hatt?
  Ekstremt høy intelligens.
 7. Største kjendisforelskelse?
  Sandra Bullock.
 8. Dårligste uvane?
  Snakker for mye.
 9. Kjøkkenspesialitet?
  Pasta! Kona sier at raviolien min er fantastisk!
 10. Hva er din guilty pleasure?
  Godteri! Spiser det skjeldent, men når jeg kjøper lakris føler jeg meg alltid litt skyldig. Liker søtsaker generelt, tolk det som du vil.
Exolo

Exolo

Book time