fbpx

Instruktør Marita

Folk

Marita er vår kjære frisør, men inne på Exolo gjør hun alt annet enn å klippe hår. Hos oss er hun personlig trener, gruppeinstruktør og nesten fast inventar oppe i studio. For ikke bare elsker Marita jobben sin – hun er selv lidenskapelig opptatt av trening.

Marita er ofte å se oppe i 3. etasje, men har også en stor lidenskap for toppturer. Hun har tidligere spilt fotball og konkurrert i turn. Marita holder seg også svært aktiv på hjemmefronten da hun holder på med oppussing av hus. En ordentlig handykvinne som kan det meste.

Hver torsdag har Marita crosstraining hos oss, til våre medlemmers store begeistring! Hun har en fast gjeng som uke etter uke kommer tilbake for lilledjevelens «tortur». Ja, lilledjevelen – etter et par timer i salen med Marita ga et medlem henne det kallenavnet. For hun ser kanskje liten og søt ut, men er alltid klar for å få medlemmene våre til å gi alt. Marita sier selv at hun elsker å lære medlemmene om trening og at hun alltid ønsker at alle i gruppa skal få utvikle seg.

Har du aldri prøvd crosstraining før? Ingen problem – Marita tar alltid like godt vare på alle som ønsker å teste crosstraining. Hun har både gamle og nye medlemmer på timene sine. Jenter fra 15 år til menn over 70 år (!!) .

10 kjappe spørsmål:

1 -Kallenavn?

Lilledjevelen

2-Når (og hvor) er du i ditt rette element?

Når jeg får være i bevegelse, hvor som helst, når som helst!

3-Beste treningslåt?

Freaks / Runnin’ wild

4-Tre ting du ville tatt med på en øde øy?

Joggesko, frukt og Spotify

5-Morsomste treningsminne?

Da storebror (gammel skiløper og syklist) skulle nå Langlitoppen før lillesøster, og satte inn «dødsstøtet» (som han sa), altfor tidlig  Det ble en god latter på gjengen, og en god seier 

6-Hvilken superkraft ville du hatt?

La alle få oppleve ekte treningsglede, (vi må utvide EXOLO!)

7-Største kjendisforelskelse?

Vin Diesel fordi han e sinnsykt tøff!

8-Dårligste uvane?

Tar sjanser. Åpenbart fordi det virker spennende og gir adrenalin 

9-Kjøkkenspesialitet?

Havregrynsgrøt og ti sorter grønnsaker til enhver middag 

10-Hva er din guilty pleasure?

Questbar med smaken av coockie dough eller s’mores

Exolo

Exolo

Book time