fbpx

Instruktør Charles

Folk

Charles er en mann med et allsidig interessefelt (konas ord). Vi kan nevne at han er utdannet både pedagogisk og som klassisk kontrabassist. Han har konkurrert på skøyter, spiller bass og elsker jakt og skru på bil. Må også nevnes at en av hannes store kjærligheter i livet er nok bilen Rigmor, som er ei boble han bruker mye tid og kjærlighet på.

Til vanlig jobber han som prosjektleder innenfor E-helse og IKT på Kvalitets og utviklingssenteret på UNN, men er ofte å se som instruktør i spinningsalen vår på EXOLO. Charles er en av våre veteraner, og har vært hos oss siden vi åpnet dørene i 2010. Nå er Charles en av de som har langkjøringen hos oss.

Interessen for spinning kom i 2001 mens han studerte i Tyskland. Det ga mersmak, for da Charles kom tilbake meldte han seg inn på et treningsenter å har spinnet siden. Flere sykkeløkter i uka ble det, og kanskje var det nettopp derfor Berit falt for han? De møttes nemelig på treningssenteret. Det har ført til både ekteskap og to små barn.

Hva Charles synes er det beste med å være instruktør? Gleden med å kunne lage gode timer, finne forskjellig musikk og se at deltakerne er god og svett med et stor smil rundt munnen. Det gir han masse energi, noe vi er veldig glade for at han deler med oss.

      10 kjappe spørsmål:

 1. Kallenavn?
  Charlie
 2.  Når (og hvor) er du i ditt rette element?
  Hm, spiller på mange strenger og har mange interesser. Musikk er viktig og har spilt alt fra orkester til band (klassisk – pop/rock). Fjelltur på ski, til fots. Båt og fiske = hjemmelaget mat, jakt. Ho Rigmor (bobla), ungan og Berit. Men for å få overskudd til alt må man trene. Sykkel, løping og styrke er det som gir mest.
 3.  Beste treningslåt?
  Foo Fighters «The Pretender»
 4. Tre ting du ville hatt med på en øde øy?
  1. Bærbar LP-spiller
  2. En svær bunke skiver assortert
  3. En haug med bøker (spenning/krim) 
 5. Morsomste treningsminne?
  Skytebanen i Tromsdalen – Tromsdalstinden med retur på 2,5 timer, fint vær og vindstille på toppen. 
 6. Hvilken superkraft ville du hatt?
  De samme kreftene som Charles Xavier i X-MEN. Tankeleser og styrer.
 7.  Største kjendisforelskelse?
  Oh det e vanskelig å bare velge en, Kate Beckinsale.
 8. Dårligste uvane?
  Å gå legge mæ når æ egentlig burde.
 9. Kjøkkenspesialitet?
  Hmmm, kjøkkenet. Liker å lage mat fra fest til hverdags. Men blir aldri lei av pølsepizza med løk, Norzola og mye ost.
 10. Hva er din guilty pleasure?
  Sour Creame potetgull fra Maarud og øl.

 

Exolo

Exolo

Book time