fbpx

Instruktør Alex

Alex, vår dansende engelskmann. Han skulle på ferie til Tromsø for fem år siden, men fikk fast jobb å ble værende. Han har jobbet på kulturskolen, lært seg norsk, truffet sin store kjærlighet og blitt pappa. Når han ikke svinger seg på parketten i storsalen kan du se han som DJ. Alex har er også blitt kjent i byen for «Funky Glaze». Dette er hans egen lille bedrift, der han har en liten vogn som han på sommeren selger is og på vinteren selger crepes (pannekaker) fra.

Selv om ikke Alex selv liker å skryte av det så synes vi han har gjort noen kjempekule ting! Han har blant annet danset for den engelske dronningen (!!), trent for å bli proff golfspiller og han har opptrådt med boybandet Westlife (vi jentene i resepsjonen dåner!!!). Det er vel nesten ingen Alex ikke har danset for?

På EXOLO er Alex gruppetreningsinstruktør. Klarer du å gjette i hva? Nettopp – dans. Han har hver uke en gjeng ivrige dansere som kommer å svinger seg på parketten sammen med han.

10 kjappe spørsmål

1- Kallenavn?
Bare Beeton fra da jeg gikk på skole

2- Når (og hvor) er du i ditt rette element?
På sofaen med is

3- Beste treningslåt
Rocky 4 montage

4- Tre ting du ville hatt med på en øde øy?
Hunden min Messi, Xboxen min og bourbon (amerikansk whisky)

5- Morsomste treningsminne?
En gang jeg opptrådte på en danseforestilling falt kostymet mitt av. Det jeg sto igjen med var en jockstrap (nesten som en mannlig stringtruse). Da var pappa bra stolt da.. Hvertfall det flaueste treningsminnet mitt. 

6- Hvilken superkraft ville du hatt?
Teleportering. Rett å slett for at jeg hater alt det styret med å reise. Da kunne jeg kjapt sett hele verden uten mye styr. Eller tatt en kjapp middag hjemme i England.

7- Største kjendisforelskelse
Natalie Portman.

8- Dårligste uvane
Alt for rolig. Til tider lat rett og slett.

9- Kjøkkenspesialitet
English roast dinner eller Engelsk frokost.

10- Hva er din guilty pleasure?
Sjokolade. Always had – always will be. Non-stop eller britisk sjokolade. Er også veldig glad i musikk fra 80-tallet. Go West eller Level 42 må være favoritten der.

Exolo

Exolo

Book time