fbpx

Adventskalender: Luke 24

Adventskalender 2015

God morgen og god jul alle flotte og spreke folk!

Da er det blitt julaften og vi er kommet til veis ende i årets adventskalender. Vi har hatt det veldig gøy med å lage kalenderen og med å se alle som har deltatt, så vi håper selvsagt den falt like godt i smak hos dere.

I dag har vi ikke noe nytt spørsmål å presentere, men kanskje noe enda mer spennende…VINNERNE av årets adventskalender! Korrekt svar på gårsdagens luke er at vårt eldste medlem på EXOLO er hele 80 år! Dette er vi både utrolig stolte og imponerte av – det er nesten så sprekt som det blir! Nå, over til de heldige vinnerne av EXOLOs adventskalender 2015:

Vi gratulerer altså så mye til Tommy Nordstrøm, Mona Hansen, Hanne Kvam Ramberg og Mariann Andersen som vinnere av seks måneders gratis trening på EXOLO, og til Kristina Eide og Marthe Weber som vinnere av tre måneders gratis medlemskap! Som sagt i videoen vil dere kontaktes av resepsjonen etter jul.

Vi setter stor pris på all interesse for EXOLO, og gleder oss allerede til å arrangere neste års adventskalender for dere. Måtte dere alle få en fantastisk julaften og et herlig nytt år, så sees vi til trening kanskje allerede i morgen – vi holder åpent så å si hele jula!

Stor EXOLO- og juleklem til dere alle 

Exolo

Exolo

Book time