Personlig trening

Trenger du noen som pusher og motiverer deg?

En personlig trener hjelper deg å nå dine mål ved treningen, enten det er å bli sterkere, gå ned/opp i vekt eller få en bedre utholdenhet. I tillegg vil en personlig trener kunne gi deg gode ernærings- og kostholdsråd samt hjelpe deg å minske risikoen for skader under trening. Lær mer om trening, få mer overskudd, motivasjon for å trene, bedre resultat og raskere fremgang!

lill.jorid@exolo.no   918 65 288

Utdanning
 • Personlig trener, Norges Idrettshøgskole 2006
 • Personlig trener 2 (videreutdanning), Norges Idrettshøgskole 2006
 • Kostholdsveileder, Norges Idrettshøgskole 2007

Som daglig leder på EXOLO har jeg ansvaret for den daglige driften av senteret. Jeg brenner for trening og for å dele min treningsglede med andre! Jeg er instruktør på gruppetimer og jobber også som personlig trener.

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1998 og har både instruert på gruppetimer og undervist/kurset andre instruktører i det å lede en gruppetime. Jeg har vært med på å starte opp tre av byens treningssentre og har hatt både administrativt og faglig ansvar innen daglig drift og gruppetrening.

Jeg har flere kurs innen gruppetrening og personlig trening: fitnessinstruktør, gruppetreningsinstruktør sal, gruppetreningsinstruktør sykkel, trening for gravide, mor/barn trening, core-trening, styrketrening, BOSU-trening, kampsport, pilates, aerobic og fitness ball.

Jeg har med andre ord en bred bakgrunn og kan hjelpe deg med å nå de målene du måtte ha! Mitt mål er at treningen skal være funksjonell, målrettet og gøy!

lindacarlsengen@yahoo.com    954 60 487

Utdanning
 • Personlig trener, Akademiet for Personlig Trening 2017
 • Kostholdsveileder, Akademiet for Personlig Trening 2018

Jeg er utdannet Personlig Trener og Kostholdsveileder via Akademiet for Personlig Trening, og jeg brenner for at fysisk aktivitet skal være en del av hverdagen, og å hjelpe andre til å lykkes med treningen sin.

Mitt mål er at trening skal være enkelt og gjennomførbart, samt morsom og effektiv!

Med 20 års erfaring som trofast medlem på treningsenter har jeg god og bred erfaring både innen ulike gruppetimer og med styrketrening.

Med min bakgrunn og kompetanse kan jeg hjelpe deg med å tilpasse treningen etter dine ønsker og mål, som på sikt også vil gi deg riktig innlæring av teknikk, mestring og treningsglede, slik at vi sammen når målene dine.

Kontakt meg og du vil få en bedre og sterkere hverdag!

pt.linda@hotmail.com     415 17 614

Utdanning
 • Bachelorgrad i Idrett, fysisk aktivitet og helse, Høgskulen på Vestlandet 2017
 • Personlig trener, Høgskulen på Vestlandet 2017
 • Ernæring, Høgskulen på Vestlandet 2017

Føler du at sofalivet har tatt litt overhånd, og ikke helt vet hvordan du skal komme i gang med treningen? Fortvil ikke, jeg som PT kan hjelpe deg å sette opp en god treningsplan tilpasset deg og dine forutsetninger. Min intensjon er å vise deg at trening er gøy, givende og trygt, og at vi sammen kan nå dine mål uansett utgangspunkt.

Trening og fysisk aktivitet har alltid vært en stor interesse hos meg. Jeg brenner for styrketrening, og jeg er svært glad i friluftsliv, ski, alpint og snowboard, i tillegg til at jeg har spilt fotball i flere år. Gjennom min kompetanse, erfaring og utdannelse har jeg svært lyst til å hjelpe nettopp deg til å nå dine mål og å oppleve treningsglede. I tillegg vet vi at fysisk aktivitet er helsefremmende og en viktig del av en sunn livsstil, og det er aldri for sent å starte!

Jeg er opptatt av at treningen utføres med god teknikk slik at treningen blir mest mulig effektiv og at en unngår skader. Har du et ønske om å klare å løfte litt tyngre vekter, eller bare generelt bli litt sterkere og komme i bedre form? Da kan vi med riktig trening og teknikk oppnå akkurat dette.

 

Ta kontakt og vi kan sammen overvinne dørstokkmila!

linn@exolo.no   415 51 306

Utdanning
 • Personlig Trener,  Active Education 2011
 • Ernæring og Kostholdsveiledning,  Active Education 2011
 • Bachelor i ernæringsfysiologi, Bjørknes Høyskole 2016
Kurs
 • Traineekurs gruppetreningsinstruktør, SATS 2009
 • TRX Suspension Training (slyngetrening), Gymline Norge 2012
 • Corebar grunnkurs + videregående kurs, 2012
 • Catslide grunnkurs + videregående kurs, 2014

Jeg har jobbet som personlig trener på Exolo siden august 2011, og har min bakgrunn fra turn og dans. Jeg har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2009, og er også å se i resepsjonen på Exolo.

Jeg er allsidig som PT og kan hjelpe deg med treningen enten du trenger en kickstart på treningen, opptrening etter skade, å ta treningen din videre til neste nivå eller du vil trene deg opp mot en spesifikk idrett. Jeg sikrer at treningen blir riktig og mest mulig effektiv i forhold til dine forutsetninger og mål. Jeg er personlig stor fan av slyngetrening og bruker gjerne slyngen som hjelpemiddel for å gi deg en utfordrende, effektiv (!) og annerledes treningsøkt!

Med min spesial-utdanning som ernærings- og kostholdsveileder kan jeg gi deg spesifikke råd og enkle tips om hvordan du kan få en sunnere hverdag, og jeg kan hjelpe deg med å gå ned i vekt ved å kombinere et sunt kosthold med en aktiv livsstil. Kostholdsveiledningen inngår som en del av PT-timene, og hvor mange timer kostholdsveiledning du skal ha bestemmer du selv.

 

Vi kan dessverre ikke garantere at din ønskede PT har ledig kapasitet på ønsket tidspunkt.

Interesseskjema PT

Har du noen spørsmål angående personlig trening? Fyll inn informasjonen under så tar en personlig trener kontakt med deg
 • Har du et spesifikt mål du ønsker å oppnå? Har du noen skader/plager som må tas hensyn til? Kan du trene med PT på morgen, dagtid, ettermiddag eller kveld? Etc.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 


Exolo

Exolo

Book time