Det er enkelt å bli medlem

Vi har ulike typer medlemskap og noe for enhver smak. De fleste av våre medlemskap har 12 måneders bindingstid, men vi tilbyr også et eget medlemskap uten bindingstid.

Kjøp medlemskap her

Imens kan du kose deg med litt av vår treningsglede:

Hos EXOLO har vi god variasjon innenfor gruppetrening i sal og på sykkel. Vi har dessuten egen styrke- og kondisjonsavdeling. Som medlem kan du benytte deg av senteret så mye du ønsker i våre åpningstider. Barnepass er inkludert i prisen. EXOLO – gode treningsopplevelser!

Nøkkel

Wellness System treningsnøkkel til en verdi av kr 300,- er inkludert i alle ordinære medlemskap (ordinært-, student- og formiddagsmedlemskap). Nøkkelen er ditt medlemskort, lås til skap i garderobe og innholder din personlige treningsdagbok. Merk at nøkkelen ikke er inkludert i prisen på kampanjetilbud, ExoloFamilie og ExoloPluss.

Aldergrense

Du kan bli medlem på EXOLO året du fyller 15 år. Alle under 18 år må ha samtykke fra foresatte. Foresatte må være med til EXOLO når man oppretter medlemskap for å signere kontrakten, og avtalegiro må stå i foresattes navn.

Prisjusteringer

Ved kampanjer gjelder kampanjeprisen de første 12 månedene. Etter dette vil prisen justeres. EXOLO forbeholder seg også retten til å foreta generelle prisjusteringer på bakgrunn av økte drifts- og lønnskostander opptil hver 6. måned.


Exolo

Exolo

Book time