Ansatte

Lurer du på hvem de ansatte på Exolo er? Her er en presentasjon av noen av instruktørene

Adele har vært instruktør siden tidenes morgen. Hun var klar hos oss på EXOLO da vi åpnet dørene i 2010. Adele_kollasjAdele har vært innom de fleste gruppetimene, men har nå fast yoga og spinning. Adele har en bred bakgrunn og liker alt fra ski til terrengsykling. Hun elsker å være aktiv, og er ikke den som takker nei til en utfording. Selv sier hun at hun trener for at kroppen skal være i stand til alt hun har lyst til. Om hun har lyst til å stå på ski, sykle i tøft terreng eller delta på alle gruppetimene på Exolo, ja da skal ikke dårlig form stanse henne. Det er noe vi som jobber med Adele merker ofte. Hun er den som tar ting på strak arm og stiller ofte opp som vikar på kort varsel om det trengs. Både medlemmer og kolleger er veldig glade for at hun alltid er så pratsom og livlig.

Alex, vår dansende engelskmann. Han skulle på ferie til Tromsø for fem år siden, men fikk fast jobb å ble alex_kollaskværende. Han har jobbet på kulturskolen, lært seg norsk, truffet sin store kjærlighet og blitt pappa. Når han ikke svinger seg på parketten i storsalen kan du se han som DJ. Alex har er også blitt kjent i byen for «Funky Glaze». Dette er hans egen lille bedrift, der han har en liten vogn som han på sommeren selger is og på vinteren selger crepes (pannekaker) fra.

Selv om ikke Alex selv liker å skryte av det så synes vi han har gjort noen kjempekule ting! Han har blant annet danset for den engelske dronningen (!!), trent for å bli proff golfspiller og han har opptrådt med boybandet Westlife (vi jentene i resepsjonen dåner!!!). Det er vel nesten ingen Alex ikke har danset for?

På EXOLO er Alex gruppetreningsinstruktør. Klarer du å gjette i hva? Nettopp – dans. Han har hver uke en gjeng ivrige dansere som kommer å svinger seg på parketten sammen med han.

Treningsentusiasten Anne Kristine har vært hos oss i fire år, men har lang erfaring som treningsinstruktør. Anne_S_kollasjNå utdanner hun seg i tillegg til personlig trener. Hun instruerer i de fleste treningsformene, som spinning, styrke, step og catslide. Anne Kristine mener at variasjon og glede er nøkkelen til et aktivt liv, og er opptatt av sammenhengen mellom fysisk aktivitet og helse – både mentalt og fysisk. Hun vil at innsats og mestring skal være treningsmål, ikke antall repetisjoner og belastning. For våre medlemmer betyr det en treningsinstruktør som vektlegger prosessen fram til en positiv helsegevinst, og som har klokkertro på at trening gjør deg rustet til å håndtere hverdagslivet.

Anne Kristines livsmotto er at du skal mene det du gjør, og eie det du gjør. Hun er kommet inn i treningsbransjen for å bli, og den sterke motivasjonen merker medlemmene våre også!

Celina er hestejenta vår. Hun har vært interessert i hest så lenge hun kan huske. Hun tilbringer mye tid imagemed hesten sin William, og sammen driver de aktivt på med sprangridning. Når Celina ikke er i stallen er hun å finne hos oss på Exolo, og her har hun vært siden juni 2014. Hun startet opp som sykkelinstruktør og resepsjonist. Nå kan du se henne gjøre det meste hos oss, og det er ikke en utfordring Celina ikke tar på strak arm. Hun har fast spinning og slynge, men har også styrke, basis mage, triggerStretch, crosstraining og bosupuls-timer. Interessen for trening fikk Celina til å gå tre år på fitnesslinja og til å bli sertifisert TRX slyngeinstruktør. Våren 2016 er hun også ferdig utdannet gruppeinstruktør via SAFE, noe som også er del 1 av PT utdanningen. Så hvem vet – plutselig dukker hun opp som personlig trener. Celina får masse skryt hos de som deltar på timene hennes, hun holder seg alltid oppdatert å tester gjerne ut nye ting. Både som instruktør og resepsjonist har hun alltid et smil på lur. Umulig å ikke bli smittet av denne solstrålen,.

Finn Morten er utdannet fysioterapeut, og har jobbet på Exolo i snart tre år. Han har drevet med trening hele livet, blant annet ski, sykling og løping. På Exolo finner du imagehan som sykkelinstruktør.

 

 

 

 

 

 

 

 

Exolo. Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.noJon-Kristian har drevet med forskjellige treningsformer i mange år, som terrengsykling, løping, spinning og styrketrening. På Exolo har han vært med som instruktør siden starten, og de siste to årene også som personlig trener. PT-utdanningen har han tatt på Norges Idrettshøyskole.

På Exolo Jon-Kristian gruppetreninger innenfor styrke, CrossTraining og spinning, og sørger for at den rette musikken også er med og får opp pulsen. Han motiveres av å dele gleden, kunnskapen og engasjementet rundt trening og aktivitet med andre. Han trigges av utfordringer og hopper gjerne utenfor komfortsonen av og til – alt for å smitte sin treningsglede over på Exolos medlemmer.

Selv om Karin er ny her på huset, er hun langt ifra nybegynner i treningsbransjen. Karin har holdt på meKarind aerobic i over 30 år, og har jobbet som instruktør og med trening både i Norge og i utlandet. I 1983 startet Karin opp med aerobic som en av de første i Norge, og har siden den tid tilegnet seg utrolige mengder med både utdanning, erfaring og inspirasjon. Hun har instruert i de fleste typer gruppetrening; zumba, spinning, styrketrening og aerobic i forskjellige varianter. I dag jobber Karin som universitetslektor i kroppsøving og idrett på Idrettshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet, samtidig som hun sprer energi og treningsglede i gruppetimer her på EXOLO.
 
Karin er ei utrolig blid, energisk og sprek dame som sprer godt humør med én gang hun trer inn døra på EXOLO. Vi er utrolig glade for å ha henne med på teamet vårt, og gleder oss masse til å trene med henne fremover!

Kristin har vært instruktør hos oss i tre år, etter først å ha begynt Skjermbilde_2016-01-26_kl._17.32.16som resepsjonsmedarbeider. Hun er glad i å trene med andre, så det er på gruppetreningene du finner henne som instruktør. Fortrinnsvis for spinning og slynge, som hun har en forkjærliget for. Kristin er alltid i godt humør og beredt til å få medlemmene våre i god form!

Lena har vært gruppetreningsentusiast siden 1986. Hun harIMG_1813 en variert bakgrunn, og har undervist i både aerobic, styrke, step, corebar, bosu og høypuls. Lena er sertifisert via Norges Gymnastikk- og Turnforbund og SAFE. Hun er utdannet lærer, og syns den pedagogiske bakgrunnen er nyttig i rollen som gruppetreningsinstruktør.

Før Lena kom til Tromsø i 1993 jobbet hun på et lokalt treningssenter i Harstad. I Tromsø kjenner mange henne fra Dance Studio, Studio 7 og SATS. På Exolo har hun vært med siden starten i april 2010. I dag er hun BosuPuls-instruktør, og kjører to timer i uken.

Lena brenner for instruktørrollen, og røper at det skjer magiske ting i hodet og kroppen når musikken og headsettet kommer på. Hun elsker å pushe folk og å kjøre dem hardt, og får gåsehud når hun ser gløden og mestringen i ansiktet deres. – Det er det som driver meg, sier hun.

ZumbaLill-Jorid har vært en del av treningssirkuset så lenge at hun knapt nok husker når hun hoppet på karusellen. I barndommen drev hun med turn, drill og dans, før hun ble hekta på aerobic. Hun sertifiserte seg via Norges Gymnastikk- og Turnforbund i 1994. Fire år senere begynte hun å jobbe på SATS, hvor hun tok utallige kurs i regi av SATS-skolen. Hun har selv vært lærer både på SATS-skolen og for SAFE, og har kjørt flere kurs enn hun kan telle både i inn- og utland. I 2006 utdannet hun seg til personlig trener ved Norges idrettshøyskole.

I 2010 realiserte Lill-Jorid drømmen om å etablere sitt eget treningssenter.  – Exolo er min lille galskap som jeg elsker av hele mitt hjerte, forklarer hun. På Exolo er hun daglig leder, personlig trener og instruktør i sal og på sykkel.

Exolo-gründeren brenner for trening, og er lidenskapelig opptatt av at medlemmene på Exolo skal trives og ha det bra. Hun har en egen evne til raskt å finne ut hvilken treningsform som kan passe for den enkelte, og gir jernet for at alle skal kunne nå de mål de setter seg for treningen. Om hun har aldri så mye å gjøre utenom har hun alltid tid til medlemmene på Exolo. – Omså tar jeg kvelden eller natta til hjelp. Medlemmene først, bedyrer hun.

Linda er det ferskeste tilskuddet til team EXOLO, men er et kjent ansikt på senteret. Hun har 20 års erfaring med trening, og har vært et ivrig medlem hos oss siden vi åpnet dørene i 2010.

Etter å ha vært lidenskapelig interessert i trening og fysisk aktivitet i mange år bestemte Linda seg endelig for å ta steget videre, og ta en utdannelse innen trening. I 2017 var hun lykkelig uteksamenisert personlig trener via Akademiet for Personlig Trening, og vi er glade for å få henne som en del av vårt team.

Linda brenner for at fysisk aktivitet skal være en del av hverdagen, og for å hjelpe andre til å lykkes med treningen sin. Hennes mål er at trening skal være enkelt og gjennomførbart, og samtidig morsomt og effektivt.

Linn har drevet med turn og dans hele barne- og ungdomstiden, og har trent gruppetrening siden hun var 15. Hun tok instruktørkurs i 2009, og utdannet seg til personlig trener i 2011. For tiden holder hun på med en bachelor i ernæringsfysiologi. Graden er i boks i februar 2016.

Da Exolo åpnet dørene i april 2010, var Linn allerede på plass. I dag møter du henne i resepsjonen, som personlig trener, kostholdsveileder og som gruppetreningsinstruktør i sal. Hun er instruktør på både BodyBoost, catslide, slyngetrening og styrke.

Linn er alltid er i godt humør. Hun er flink til å se mennesker og til å trekke frem det positive i alle situasjoner. Du syns kanskje hun ser liten, søt og uskyldig ut? Vel, hun er ikke redd for å pushe og klarer alltid å få deg til å gi det lille ekstra!

Marita er vår kjære frisør, men inne på Exolo gjør hun alt annet enn å klippe hår. Hos oss er hun personlig marita_kollasjtrener, gruppeinstruktør og nesten fast inventar oppe i studio. For ikke bare elsker Marita jobben sin – hun er selv lidenskapelig opptatt av trening.

Marita er ofte å se oppe i 3. etasje, men har også en stor lidenskap for toppturer. Hun har tidligere spilt fotball og konkurrert i turn. Marita holder seg også svært aktiv på hjemmefronten da hun holder på med oppussing av hus. En ordentlig handykvinne som kan det meste.

Hver torsdag har Marita crosstraining hos oss, til våre medlemmers store begeistring! Hun har en fast gjeng som uke etter uke kommer tilbake for lilledjevelens «tortur». Ja, lilledjevelen – etter et par timer i salen med Marita ga et medlem henne det kallenavnet. For hun ser kanskje liten og søt ut, men er alltid klar for å få medlemmene våre til å gi alt. Marita sier selv at hun elsker å lære medlemmene om trening og at hun alltid ønsker at alle i gruppa skal få utvikle seg.

Har du aldri prøvd crosstraining før? Ingen problem – Marita tar alltid like godt vare på alle som ønsker å teste crosstraining. Hun har både gamle og nye medlemmer på timene sine. Jenter fra 15 år til menn over 70 år (!!) .

Robert, “Bobby” eller “søte Robert”. Kjært barn har mange navn. Exolo.Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.noRobert kom til oss på EXOLO i 2012. Hos oss er han
PT, har gruppetimer og er ofte oppe i studio å trener selv. Med seg i bagasjen hadde han en bachelor i idrettsvitenskap og bein som elsker å danse swing. Robert har bakgrunn fra handball, har kurs i catslide og våren 2016 er han ferdig utdannet fysioterapeut. Som instruktør jobber han kontinuerlig og er flink til å dele kunnskap. Å de som har vært på timene hans har nok garantert opplevd glimtet han alltid har i øyet og hans tørre vitser.

Stig eller «hulken» som han liker å kalle seg er vår potet. Han kan alt og gjør det meste på huset. Skifter Stig_kollasjlyspærer, måker (mye) snø og er ellers en problemløser om det trengs. Han er vår vaktmester, men er kanskje mest kjent for alle veiledningene han har med både nye og gamle medlemmer. Han møter alltid folk med et smil og det er umulig å ikke bli smittet av hans gode humør.

Stig har spilt fotball siden den tiden ballen ble oppfunnet. Han er medlem av sykkelteamet TJ og skryter gjerne over at han knakk foten en gang da han spilte innebandy. Stig jobber også som brannmann, og derfor er det viktig at formen er god. Han sier imidlertid at hovedgrunnen til å trene er for å «ete» nøyaktig hva han vil.

Stig er gift med vår sjef, Lill-Jorid. Sjefen sier selv at Stig er en stor grunn til at dørene kunne åpne på exolo i 2010. Han bidrar også mye til at de kan holdes åpne, for når Stig har vært bortreist ligger det alltid lange lister med nye gjøremål for å ønske han velkommen tilbake. Ikke si det til han, men vi klarer oss (nesten) ikke uten han.

Vi tuller og tøyser nok mye med Stig, men bak ryggen kaller vi han for SuperStig og er veldig glade i han. Han stiller alltid opp for andre – både på jobb og fritiden. Han stiller opp med henger, flyttehjelp, reparering av biler og gode råd. Mannen kan ALT. Vi lover deg at er det noe ikke SuperStig fikser – kan ingen fikse det.

Tim begynte som instruktør hjemme på Finnsnes i 1996 på 392329_10150350053347496_234464127495_8328165_274782991_nFinnsnes Trim og Helse,og tok samtidig SAFE-utdannelsen innen gruppetrening. Etterhvert flyttet han til Tromsø for å studere, og jobbet som instruktør både på Studio 7 og SATS. I 2010 ble han med videre til EXOLO, og det er vi veldig glade for. Han tar jevnlig kurs, og holder seg faglig oppdatert for å gi best mulig timer til våre medlemmer.

Tim er gruppetreningsinstruktør for både step, bosu, sykkel, styrke og slynge. Step er den treningsformen som ligger hjertet hans aller nærmest, og stepkassen har fulgt han helt siden han begynte som instruktør. Men bli ikke overrasket om han plutselig finner på å kjøre tematimer med disco!

Tim mener det er oppskrytt å være negativ, og lever etter å motivere og pushe medlemmene på en positiv og riktig måte. En treningstime med Tim betyr mange smil og mye energi – du blir garantert glad og svett!

Tone startet med spinning på et lokalt treningssenter i Narvik, før Tonehun flytttet til Trondheim og jobbet ved SATS der i 1998-1999. Sertifiserte seg som sykkelintruktør i 1998. Flyttet til Tromsø i 1999, og fortsatte i SATS-kjeden i flere år. Har syklet styrkeprøven flere ganger, og drevet med aktiv sykling og deltatt på lokale ritt de siste årene.

I 2010 begynte Tone som spinninginstruktør på Exolo. Her har hun fast sykkel intervall på tirsdager. Hun har også langkjøringstimer.

Tone er engasjert og positiv! Liker å pushe andre, motivere og fremme treningsglede. Hun har fokus på god stemning, trygghet, riktig sykkelteknikk, musikk med trøkk, og at det skal være gøy på timene. Alle skal føle seg inkludert.


Exolo

Exolo

Book time