fbpx

Oppdatert informasjon f.o.m august 2022

I et ønske om å styrke et allerede bra treningstilbud i Tromsø, har Exolo og Feel24 valgt å slå seg på lag fra og med juli 2022. Dette innebærer blant annet flere gruppetimer, instruktører, trenere og sentre til å trene på.

Fra og med august 2022 gjelder ordinære priser på Feel24, og dersom du har hatt en høyere eller lavere pris på ditt exolo-medlemskap, justeres denne nå til ordinær pris hos oss:

* 499,- mnd. for gruppetimemedlemskap

* 399,- mnd. for ordinært medlemskap

* Ingen bindingstid (1 mnd. oppsigeselstid utover inneværende

fakturaperiode)

* Tilgang til alle Feel24 sentrene i Tromsø 24/7, 365 dager i året

* Inkluderer Feel24 Appen som gir deg tilgang til alle våre Feel24 sentere i hele kjeden – fra september 2022 vil du også benytte Feel24-appen for adgang på Exolo

  Praktisk informasjon:

Skap: våre sentre har skap som låses med hengelåser, eller via Feel24-app på din telefon. På Strandgata må du huske å ta med din egen hengelås (se i slutten av innlegget for illustrasjon).

Betaling: Betalingsavtalen din løper videre likt som tidligere, på avtalegiro eller faktura, og du trenger ikke foreta deg endringer her.

Dersom noe må gjøres, kontakter vi deg per SMS eller e-post fortløpende.

Gruppetimer: Exolo fortsetter med gruppetimer, mens studiotrening må gjennomføres på et av våre andre sentre i Tromsø. Du kan også benytte gruppetimer på Strandgata.

Trenger du hjelp til hvordan du benytter ditt nye treningssenter eller har du andre henvendelser, er det bare å ta kontakt på strandgata@feel24.no eller post@exolo.no, eller dra innom i vår bemanningstid.

Bemanningstidene til ditt nærmeste senter finner du på www.feel24.no/sentre/

Vi ønsker deg en fin og sprek høst i vente med oss!

Vennlig hilsen,

Feel24 Tromsø/Exolo

Under ser du hvilke hengelåser passer på skapene i strandgata, de ligger ved siden av et vanlig innpasserings kort for sammenligning.
(trykk på bildet for å se en større versjon).

Driftsmelding: problemer med feel24-app

 

Har du hatt problemer med appen: Det har vært en teknisk feil i noen dager på appen for exolo-medlemmer. Det skal nå være i orden så hvis du fortsatt opplever problemer må du slette appen og laste den ned på nytt.

Appen bruker du som ditt digitale medlemskort, den gir deg tilgang til senteret fra telefonen og booking av gruppetimer.

Husk: På Strandgata brukes det hengelås på garderobeskapene, så hvis du skal dit for å delta på time så er det lurt å ta med seg en lås.

Hva skjer på EXOLO?

På Feel24 avdeling EXOLO skal vi fortsette med gruppetimer

I de kommende ukene starter høst-timeplanen, de fleste finner du i bookingen med oppstart i uke 34.
Tips: Klikk på bildet for å se en større versjon.

  • For booking av gruppetimer på exolo logger du deg inn på exolo.no
  • Bruk din exolo-nøkkel som vanlig for å låse deg inn og registrere deg på timen du skal på i kiosken
  • Vil du melde deg på gruppetimene på avdeling strandgata bruker du din feel24-app, både for booking, inngang til senter og for å registrere at du er kommet til timen (husk å velge avdeling strandgata som ditt senter for å få tilgang til timeplanen)
  • For egentrening kan du bruke alle feel24 sine sentre i hele nord-norge! Mer informasjon om hvor du finner de forskjellige sentrene finner du her: Feel24 sentre.
  • Informasjon om feel24-appen finner du her.
  • Har du spørsmål om ditt medlemskap (frys e.l) ta kontakt via post@exolo.no, så skal vi svare deg så snart som mulig.

Vi gleder oss enormt til å se dere alle igjen!
Treningshilsen fra alle oss på EXOLO

Exolo slår seg sammen med Feel24 i Tromsø

I et ønske om å styrke et allerede bra treningstilbud i Tromsø, har Exolo og Feel24 valgt å slå seg på lag fra og med 01. juli 2022. Dette innebærer blant annet flere gruppetimer, instruktører, trenere og sentre til å trene på.

Feel24 kjøper Exolo, og driftes videre gjennom kjeden Feel24.
Flesteparten av instruktørene og PT`ene fra Exolo fortsetter videre sammen med Feel24.

Hva innebærer dette for deg som medlem?
Ditt medlemskap på Exolo vil fortsette som normalt under de samme betingelser som du har i dag, så lenge annet ikke blir varslet per e-post eller SMS.

Samtidig får du som medlem tilgang til samtlige 9 Feel24 sentere i Tromsø, og nesten 40 sentere i Nord-Norge, uten ekstra kostnad.

Feel24 har et stort og variert utvalg av gruppetimer hver dag i Strandgata og på Exolo, og dørene på våre sentere er døgnåpne 365 dager i året.

Betalingsavtalen din løper videre likt som tidligere, på avtalegiro eller faktura, og du trenger ikke foreta deg endringer her. Dersom noe må gjøres, kontakter vi deg per SMS eller e-post.

Vi har laget en oversikt nedenfor med en del informasjon og svar på spørsmål. Har du spørsmål utover dette, eller ønsker bistand på annen måte kan du nå oss på:

Feel24: strandgata@feel24.no
Exolo: post@exolo.no

Du finner også utfyllende informasjon om Feel24 på www.feel24.no

Endringer på Exolo
I juli går vi over til å fokusere på gruppetimer og personlig trening på Feel24 avdeling Exolo. Det betyr at de med medlemskap med gruppetrening kan delta på gruppetreningstimer på EXOLO og Feel24 Strandgata.

For de med medlemskap uten gruppetrening vil treningsutstyret på EXOLO bli flyttet til et annet Feel24 senter. Dette betyr at du har tilgang til, og kan bruke, alle våre 9 stykk Feel24 avdelinger i Tromsø, der du kan komme og gå som du ønsker.

Medlemskort og adgang på senterne
Fra 01. Juli vil du kostnadsfritt få tilgang til alle Feel24 sentrene i Norge, ved å laste ned Feel24-appen. Last ned og aktiver Feel24 appen på din telefon. Den vil fungere som ditt digitale adgangskort på Feel24 sentrene fra og med 01. Juli.
Mer informasjon om Feel24 Appen her: https://www.feel24.no/app/

Feel24 appen gir deg tilgang på alle Feel24 senterne i Tromsø, og ellers i Nord-Norge. Den samme appen gir deg oversikt over ditt medlemskap med betalinger, besøk og mye mer. Du kan også booke dine gruppetimer direkte via denne appen.
1. Foreløpig booker du gruppetimer på EXOLO i det gamle systemet. Vi vil gi deg beskjed når du skal bytte bookingsystem.
2. Gruppetimer på Tromsø Strandgata må bookes via Feel24-appen. Dette fungerer allerede fra 1. Juli. Dersom du ikke kan benytte App på telefonen så kan du møte våre ansatte i bemanningstiden på Strandgata, så hjelper vi deg med adgang til våre sentre og informasjon om booking av gruppetimer.

Bemanningstider på Strandgata finner du på: https://www.feel24.no/tromso-strandgata/
Vi kan også hjelpe deg med å aktivere appen som blir ditt digitale medlemskort.

PS: På Exolo benytter du din eksisterende EXOLO-nøkkel for å låse deg inn.

Medlemskap og månedspris
Ditt medlemskap løper som normalt med samme priser og betingelser som du har på Exolo i dag. Skulle det bli endringer på ditt medlemskap, mottar du en mail eller SMS om dette.

Et medlemskap gir deg tilgang på alle Feel24 senterne. Og du kan trene 24/7 på våre døgnåpne sentere. (7 av 9 sentere i Tromsø har døgnåpent tilgang).

Mer informasjon
Feel24 vil fortløpende sende ut relevant informasjon som er nyttig for deg som medlem. Men vi anbefaler at du følger Feel24 Strandgata på Facebook og Instagram for raske oppdateringer.

Se spørsmål og svar: https://www.feel24.no/kontakt/
Oversikt alle sentere du får tilgang til: https://www.feel24.no/sentre/
Info og veiledning app: https://www.feel24.no/app/
Om Feel24: https://www.feel24.no/om-feel24/
Personlig trenere og treningsveiledning: https://www.feel24.no/personlig-trener/

Som en ekstra bonus får alle Exolo medlemmer gratis tilgang på konkurransen:
«På tur med Feel24»
Her kan du delta allerede fra og med 01. Juli.
Les mer, og kom i gang her: https://www.feel24.no/pa-tur-med-feel24/

Vi i Exolo vil takke for din tillit til oss som treningssenter, samt håper og tror at du kommer til å trives videre med Feel24 i Tromsø!

Treningshilsen fra Exolo

Bursdagstilbud på medlemskap

NÅ HAR DU SJANSEN:
Tren for kun kr 399 pr mnd!

Exolo fyller 12 år, og feirer med å gi deg tilbud på medlemskap.
 Bli en del av Exolo-familien og få den berømte treningsgleden under diskokula og lysekronene med byens beste utsikt

  • Medlemskapet er inkludert gruppetimer og egentrening i studio
  • Medlemskapet har 12 måneders bindingstid fra oppstart.
  • Exolonøkkelen er ikke inkludert i prisen, men kjøpes separat (300,-). Exolonøkkelen gir tilgang til senteret alle dager, hele året kl. 06:00 – 00:00. I tillegg kan Exolonøkkelen brukes til låsing av skap og til loggføring av trening i vårt treningsstudio.
  • Ved kjøp av Exolonøkkelen kan du også få en gratis veiledningstime, dette inkluderer opplæring på våre styrke-apparater og et eget treningsprogram, introduksjon av vårt wellness-system og omvisning av senteret om ønskelig. Ta kontakt ved innmelding dersom dette er av interesse.
  • Tilbudet varer til og med 10.04.22.

 Klikk her for å bli medlem på
det lille treningssenteret med det store hjertet!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning

Faglig kompetente Personlig trenere
Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Lyst å prøve Exolo først?
Vi tilbyr 1 gratis prøvetime til de som ønsker det :-)
Send oss en epost om prøvetime til post@exolo.no
Obs. gjelder for de som har bostedsadresse i Tromsø

Exolo har bursdag!

6. april fyller vi 12 år og det skal feires! Vi har satt opp ekstra timer på timeplanen fredag 01.04. og lørdag 02.04, og inviterer til bursdagsfest på lørdagskvelden!

Vi har krydret timeplanen med flere godbiter, og du kan booke deg på timene på nett. Ønsker du hjelp til å booke deg på flere timer kan dette gjøres i resepsjonen innenfor bemannede åpningstider, evt sende mail til post@exolo.no.

Vi starter feiringen allerede på fredagen der du nå i tillegg til SykkelIntervall finner StepStyrke kl 16:30.

Lørdagen finner du først HiiT 45 (high intensity interval training), deretter går sykkel/styrke som normalt, så får du muligheten til å danse sammen med både Lill-Jorid, Linn OG Karin!

Vil du heller være med på sykkel-maraton? Vi kjører tre sykkel timer på rad, hver av timene er 40 minutter lang med 5 minutter pause mellom. Du velger selv om du vil være med på en, to eller tre timer, så om du ønsker kan du være med og sykle i 130 minutter!

Vi har også åpent hus på fredagen og lørdagen, og da kan du ta med deg venner, familie og kolleger på så mange timer de ønsker å prøve. Det kan være lurt å kontakte oss i resepsjonen på forhånd for å sikre seg plass på timene. Det vil også være mulig å prøve egentrening innenfor våre bemannede åpningstider.

Bursdagsfesten på lørdagskvelden starter kl 19:00, da byr vi på velkomstdrink og pizza. Vi blir å bygge bar av stepkasser hvor det vil være mulig å kjøpe drikke utover kvelden.

Book deg på festen allerede nå ved å sende oss en melding via Facebook, sende mail til post@exolo.no eller ta kontakt med oss i resepsjonen. Selve bursdagsfesten på kvelden er kun åpen for medlemmer og ansatte.

Vi håper så mange som mulig av dere har lyst å være med å feire det lille senteret med det store hjertet!

 

KOM Å PRØV EXOLO UNDER ÅPEN UKE

Har du lyst å teste hva slags gruppetimer Exolo har å tilby?
Eller er du mer interessert i å prøve vårt treningsstudio?
Da anbefaler vi at du kommer innom i uke 11!

  • Fra mandag 14.03.22 til lørdag 19.03.22 kan du være med på så mange gruppetimer og egentreninger som du ønsker.
  • All trening må avtales/bookes på forhånd og gjennomføres innenfor bemannet åpningstid.
  • Ta kontakt med oss via post@exolo.no eller send oss en melding på facebook for mer informasjon eller booke deg/dere plass!

Kan du hjelpe oss og spre den fantastiske treningsgleden?
– få med deg venner, familie eller kollegaer på trening hos EXOLO!

Melder du deg inn i  løpet av åpen uke
får du trene gratis ut mars!
Ta kontakt med resepsjonen for å få gratis trening.

Nysgjerrig på hvilke medlemskap vi har å tilby?
Ta en titt HER

Kom og bli med på gratis trening hos EXOLO i uke 11 – vi ses!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning
Faglig kompetente Personlig trenere

Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Start treningen på EXOLO!

Meld deg inn innen 28.februar og få GRATIS trening ut mars!

Ved innmelding velger du medlemskap MED gruppetrening (525,- i mnd), eller medlemskap UTEN gruppetrening (425,- i mnd), som trår i kraft etter perioden med gratis trening.
  • Medlemskapet har 12 måneders bindingstid fra oppstart.
  • Er du student eller fyller kriteriene for Familie/Pluss-medlemskap kan du ta kontakt med oss i via epost: post@exolo.no for samme tilbud, men med overgang til student/familie/pluss-medlemskap etter gratisperioden.
  • Exolonøkkelen er ikke inkludert i prisen, men kjøpes separat (300,-). Exolonøkkelen gir tilgang til senteret alle dager, hele året kl. 06:00 – 00:00. I tillegg kan Exolonøkkelen brukes til låsing av skap og til loggføring av trening i vårt treningsstudio.
  • Ved kjøp av Exolonøkkelen kan du også få en gratis veiledningstime, dette inkluderer opplæring på våre styrke-apparater og et eget treningsprogram, introduksjon av vårt wellness-system og omvisning av senteret om ønskelig. Ta kontakt ved innmelding dersom dette er av interesse.
  • Våre medlemmer forhåndsbetaler hver måned, det vil si at din første faktura vil ha forfall 20.mars og er din betaling for april.
  • All trening, både gruppetrening og egentrening i studio må bookes på forhånd. Alt utstyr som er brukt må vaskes. Bruk håndduk under trening, gjerne hold avstand og ha fokus på god håndhygiene.

 Klikk her for å bli medlem!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning

Faglig kompetente Personlig trenere
Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Lyst å prøve Exolo først?
Vi tilbyr 1 gratis prøvetime til de som ønsker det :-)
Send oss en epost om prøvetime til post@exolo.no
Obs. gjelder for de som har bostedsadresse i Tromsø

EXOLO søker Personlig Trener

EXOLO er det lille treningssenteret med et stort hjerte for sine medlemmer og de som trener der. Nå søker vi etter flere hender og personlig trenere med kunnskap om å trene mennesker i et voksent miljø.

Vi har ledig et vikariat som PT med kunder og portefølje du vil kunne begynne med, samtidig som du kan bygge deg opp med flere kunder.

Har du i tillegg kunnskap som gruppetreningsinstruktør vil det være en stor fordel.
Om ønskelig vil du da kunne kombinere din jobb som personlig trener med gruppetrening i sal og på sykkel.

Relevant utdannelse er sertifisert utdannelse som personlig trener eller tilsvarende.

Søknad sendes til
daglig leder Lill-Jorid Andreassen
lill.jorid@exolo.no
evt. ta kontakt på 91 86 52 88

EKSKLUSIVT DAGSTILBUD

NÅ HAR DU SJANSEN:
Tren for kun kr 399 pr mnd!

Exolo er det lille senteret med det store hjertet,
så i dag på alle hjerters dag kan du kapre deg et eksklusivt
dagstilbud på medlemskap.

  • Medlemskapet er inkludert gruppetimer og egentrening i studio
  • Medlemskapet har 12 måneders bindingstid fra oppstart.
  • Exolonøkkelen er ikke inkludert i prisen, men kjøpes separat (300,-). Exolonøkkelen gir tilgang til senteret alle dager, hele året kl. 06:00 – 00:00. I tillegg kan Exolonøkkelen brukes til låsing av skap og til loggføring av trening i vårt treningsstudio.
  • Ved kjøp av Exolonøkkelen kan du også få en gratis veiledningstime, dette inkluderer opplæring på våre styrke-apparater og et eget treningsprogram, introduksjon av vårt wellness-system og omvisning av senteret om ønskelig. Ta kontakt ved innmelding dersom dette er av interesse.
  • Våre medlemmer forhåndsbetaler hver måned, det vil si at ved innmelding betaler du for de resterende dagene i februar og mars.
  • Smittevernreglene gjelder fortsatt: All trening, både gruppetrening og egentrening i studio må bookes på forhånd. Alt utstyr som er brukt må vaskes. Bruk håndduk under trening, hold avstand og ha fokus på god håndhygiene.

 Klikk her for å bli medlem!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning

Faglig kompetente Personlig trenere
Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Lyst å prøve Exolo først?
Vi tilbyr 1 gratis prøvetime til de som ønsker det :-)
Send oss en epost om prøvetime til post@exolo.no
Obs. gjelder for de som har bostedsadresse i Tromsø

Exolo

Exolo

Book time